Contact

Filmari si fotografii la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari si alte evenimente in Sighetu Marmatiei si nu numai.

Operator foto-video Sandu Aldea

Tel.: 0768544965, 0747625580

e-mail: sandualdea1@gmail.com

Dragi viitori miri, in primul rand, FELICITARI! Sa aveti parte de zile minunate impreuna, pline de zambete si fericire! In al doilea rand, daca ati ajuns pana aici, inseamna ca e ceva la noi care va place 🙂 si pentru aceasta va multumim! Pentru a va putea face o oferta cat mai potrivita voua, va rugam sa ne acordati cateva minute si sa ne raspundeti la unele intrebari:

Numele vostru (nume mic mireasa si mire)(obligatoriu)

Adresa de Email (obligatoriu)

Subiect (botez, nunta ...)

Data evenimentului (zi/luna/an)

In ce localitati trebuie sa fim noi prezenti: unde locuiesc mirele, mireasa, unde are loc cununia civila, cea religioasa si restaurantul la care are loc petrecerea?

Cununia civila are loc in aceeasi zi cu restul evenimentelor? Daca nu, va rugam sa ne specificati daca doriti ca noi sa participam si la acest eveniment si cand are loc.

Sesiunea de fotografii (mire si mireasa) doriti sa aiba loc in ziua nuntii sau intr-o alta zi stabilita de comun accord?

Din ce moment al nuntii doriti sa particiam (exemplu: coafor, machiaj sau doar acasa la mire, mireasa) si pana cand (pana la sfarsitul nuntii –ora 6 dimineata in cazul nuntilor de noapte- sau doar pana dupa prezentarea tortului –aproximativ ora 1 dimineata)?

Exista o oferta standard de produse, dar in functie de dorintele voastre putem adauga sau elimina unele dintre ele:
Trei seturi dvd-uri personalizate cu 1000-1300 fotografii
100 fotografii printate marime 10/15 cm
Album digital 30/60 cm (deschis) 20 coli (40 pagini)
Album digital de poseta 10/20 cm
Trei seturi dvd personalizate cu filmarea intregului eveniment 4-5 ore care include si un mini clip de 3-4 minute – mirii si cateva secvente din nunta-
Optional puteti opta pentru: tablori pe canvas (fotografiile la alegere), fotografii de tablou -18/20, albume foto marime 20/40 pentru nasi sau parinti, prezentare video 30-45 min “Best moments”.
Materialele finale se vor preda intre 30 - 90 zile.

Va multumim si de-abia asteptam sa ne cunoastem! 🙂

Leave a Reply